Be Happy, Be Healthy, Be Active.

Gezellige, effectieve groepstrainingen

PowerMama Groepstraining

De PowerMama Groepstraining is speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap met als doel om zo sterk en fit mogelijk te blijven, en voor moeders die na de bevalling weer willen herstellen. De groep bestaat uit een mix van deelnemers.

We bieden functionele krachttraining aan in kleine groepen (maximaal 8 deelnemers) met speciale aandacht voor de core, bekkenbodem, ademhaling en houding. Ook mobiliteit en ontspanning komen aan bod.

PowerMama Groepstrainingen: wie wat waar?

De Powermama Groepstrainingen zijn geschikt voor alle vrouwen die zwanger zijn of die net bevallen zijn en de Core Restore Cursus hebben gedaan of 3 maanden geleden zijn bevallen en niet de Core Restore Cursus hebben gedaan.

Het fijne van de PowerMama Groepstrainingen is dat je gedurende de hele zwangerschap kunt deelnemen. Zo kun je tijdens de zwangerschap lekker blijven sporten. Ben je net bevallen? Dan adviseren we eerst de Core Restore Cursus te doen, daarna kun je instromen bij de PowerMama Groepstraining!

De PowerMama Groepstrainingen vinden iedere zaterdag tussen 9.00 – 10.00 uur en dinsdag tussen 19.00 – 20.00 plaats in de studio van She Strong aan de Conradkade 61 in Den Haag. 

Er kunnen minimaal 3 en maximaal 8 vrouwen meedoen aan de groepslessen. 

De kosten voor een losse les bedragen € 20,-. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart. 10 trainingen kost € 180,- en 20 trainingen kost € 340,-

Voordelen van PowerMama Groepstraining

 • Behouden of verbeteren van je fitheid
 • Verlicht veelvoorkomende zwangerschapsklachten
 • Goede voorbereiding op je bevalling
 • We trainen gezellig in een groepje
 • Sneller herstel na de bevalling (postpartum herstel)
 • Voorkomt overmatige gewichtstoename
 • Meer energie en beter humeur tijdens de zwangerschap

Meld je hier aan 🙂

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Fitte mama Rosa

  “Door de trainingen kon ik gezond, veilig en pijnvrij sporten”

  Ik begon te trainen bij She Strong toen ik 15 weken zwanger was. Alle fasen heb ik bij hun doorlopen: van zwangerschap tot herstel na de geboorte en vervolgens weer sterk en fit genoeg worden om te kunnen hardlopen (m'n favoriete sport). Alle trainingen werden persoonlijk afgestemd op m'n doelen, skills en energielevel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gezond, veilig en pijnvrij kon blijven sporten en tegelijkertijd ook kon genieten van de trainingen!

  Welke Pre & Postnatal Training past bij jou?

  Iedereen bij She Strong is toegewijd om je sterk, krachtig en zelfverzekerd te laten voelen tijdens je zwangerschap en postpartum periode. Of je nu voor de eerste keer moeder wordt of meerdere kinderen hebt, onze pre- en postnatale personal training en groepstrainingen zijn ontwikkeld om je tijdens iedere fase de perfecte ondersteuning te geven. Bekijk hieronder wat het beste bij jou past 🙂

  Personal Training

  Één-op-één training met extra persoonlijke aandacht. Voor zowel tijdens de zwangerschap als 't herstel.

  PowerMama Groepstraining (zwanger + bevallen)

  Groepstraining voor mama's (to be) die fit willen worden of blijven. Leuk, gezellig en effectief.

  Core Restore Cursus

  Net bevallen en wil je het sporten weer oppakken? Pak 't verantwoord aan. Dit is jouw eerste stap naar een goed herstel.