Be Happy, Be Healthy, Be Active.

Over ons

“She Strong wil vrouwen met een druk leven fit en happy maken”

Wanneer je fit en gezond bent voel je je op je best. Je bent happy, zelfverzekerd en hebt energie. Voor ons is dit gevoel onbetaalbaar. Al 8 jaar helpen we vrouwen met een druk leven om zich ook zo te voelen. Be Happy, Be Healthy, Be Active.

Wil je zo fit mogelijk blijven tijdens de zwangerschap of wil je herstellen na de zwangerschap? Ook daar kunnen wij je bij helpen!

De trainers van She Strong

Ania

Hoi, ik ben Ania! Ik ben de eigenaresse van She Strong en al 8 jaar Personal Trainer. Ik ben de trotse mama van een 2,5 jaar oude zoon en samen met mijn vriend wonen we in Den Haag. In mijn vrije tijd kun je ons vinden in onze thuisgym of lekker genietend van een açaí bowl op het strand 🙂 Het is altijd mijn droom geweest om een plek te creëren waar vrouwen zich empowered kunnen voelen, waar ze zich kunnen richten op zichzelf en hun gezondheidsdoelen en waar ze zich vooral veilig en comfortabel voelen. Ik wil dat She Strong voelt als een tweede thuis.

Vrouwen die bij ons binnenkomen help ik graag bij het creëren van een gelukkig, fit en gebalanceerd leven door kleine veranderingen in hun levensstijl aan te brengen. Ik kijk naar het grotere geheel: je beweging, voeding, stressmanagement en slaap. Al deze onderwerpen gaan we optimaliseren, zodat je duurzame, lange termijn veranderingen kunt creëren.

Het maakt niet uit in welke levensfase je zit of wat je doormaakt. Ik kan je helpen met een fittere en gezondere levensstijl. Ook help ik vrouwen graag bij hun zwangerschap, het herstel na de bevalling en het optimaliseren van hun levensstijl bij veelvoorkomende medische klachten zoals PCOS, endometriose, schildklierproblemen of de periode van pre- of menopauze. Ik geef je graag de aandacht en coaching die je verdient!

Hannah

Hi, ik ben Hannah! Mijn grote hobby i sporten en gezond koken ene eten. Omdat ik zelf ervaar hoe goed ik mij voel bij een gezonde levensstijl wil ik andere vrouwen daar ook graag bij helpen!

Ik ben gespecialiseerd in het trainen van vrouwen die zwanger zijn of postpartum, maar elke vrouw is welkom om samen aan de slag te gaan, op een manier die bij jou past samen aan je doelen te werken en deze ook echt te gaan bereiken!

Naast mijn super leuke werk lig ik graag op het strand, doe ik drankjes met m’n vriendinnen en speel ik heel graag met mijn lieve dochtertje.

#EMPOWERINGWOMEN

Vrouwen in hun kracht zetten

We geloven dat door middel van het coachen en het inspireren van vrouwen om ze kleine aanpassingen in hun dagelijks leven te laten maken, ze geweldige en blijvende resultaten kunnen behalen. We merkten dat vrouwen liever in een veilige en comfortabele omgeving trainen in plaats van een drukke sportschool. Bij ons kan je aan jezelf werken in een fijne en inspirerende omgeving!

Voel je op je gemak

Altijd persoonlijk en gefocust op kwaliteit

Voordat we beginnen doen we eerst een intake. Daarna gaan we aan de slag met een op maat gemaakt trainingsplan, voedingsadvies en 1-op-coaching. We letten erg op het uitvoeren van de juiste techniek in combinatie met de juiste trainingsmethode die past bij jouw doelen en fysieke gesteldheid.

We weten hoe belangrijk het is om een deskundige coach te hebben die er voor zorgt dat je veilig traint, je techniek optimaal is, je voeding in orde is en de trainingsvorm past bij de doelen die je wilt behalen.

Certificaten

Up-to-date kennis

Van fitter worden, herstellen na een zwangerschap, verantwoord afvallen tot het vasthouden van een gezonde levensstijl in een druk bestaan. She Strong is een expert op vele gebieden en heeft altijd up-to-date kennis over hoe jij je gewenste resultaat kan behalen. We begeleiden je met deskundige coaching in een veilige en motiverende omgeving.

Wat klanten over ons vertellen

Probeer onze home workout!

Play Video

Of bekijk Maaike's ervaring

Play Video

"You are just one workout away from a happy mood" Vraag hieronder je gratis intake aan!