Be Happy, Be Healthy, Be Active.

Voor mama's die fit willen zijn

Pre & Postnatal Training

Welkom bij She Strong Personal Training- en Groepstrainingprogramma voor zwangerschap en postpartum! We begrijpen dat de zwangerschap en bevalling een uitdagende tijd kunnen zijn voor vrouwen, zowel fysiek als emotioneel. Daarom bieden we gespecialiseerde Personal training en groepstraining programma’s die speciaal zijn ontworpen voor deze levensfase.

Train veilig en effectief met onze expertise

Met onze kennis en expertise helpen we jou graag om veilig en effectief te trainen tijdens je zwangerschap en postpartum herstel. We creëren samen met jou een op maat gemaakt trainingsplan dat rekening houdt met je unieke behoeften en doelen, evenals eventuele fysieke beperkingen of gezondheidsoverwegingen.

De pre- en postnatale persoonlijke trainingssessies zijn één-op-één, wat zorgt voor persoonlijke aandacht en ondersteuning. We bieden ook kleine groepslessen waar je samen met andere vrouwen kunt trainen die precies dezelfde fase doorgaan als jij. Super gezellig en effectief. Dit allemaal natuurlijk onder professionele begeleiding van een gecertificeerde trainer.

Voordelen van pre- & postnatal training

  • Behouden of verbeteren van je fitheid
  • Verlichten van veelvoorkomende zwangerschapsklachten
  • Goede voorbereiding op je bevalling
  • Sneller herstel na de bevalling (postpartum herstel)
  • Voorkomt overmatige gewichtstoename
  • Meer energie en beter humeur tijdens de zwangerschap

Welke Pre & Postnatal Training past bij jou?

Iedereen bij She Strong is toegewijd om je sterk, krachtig en zelfverzekerd te laten voelen tijdens je zwangerschap en postpartum periode. Of je nu voor de eerste keer moeder wordt of meerdere kinderen hebt, onze pre- en postnatale personal training en groepstrainingen zijn ontwikkeld om je tijdens iedere fase de perfecte ondersteuning te geven. Bekijk hieronder wat het beste bij jou past 🙂

Personal Training

Één-op-één training met extra persoonlijke aandacht. Voor zowel tijdens de zwangerschap als 't herstel.

PowerMama Groepstraining (zwanger + bevallen)

Groepstraining voor mama's (to be) die fit willen worden of blijven. Leuk, gezellig en effectief.

Core Restore Cursus

Net bevallen en wil je het sporten weer oppakken? Pak 't verantwoord aan. Dit is jouw eerste stap naar een goed herstel.
Fitte mama Rosa

“Door de trainingen kon ik gezond, veilig en pijnvrij sporten”

Ik begon te trainen bij She Strong toen ik 15 weken zwanger was. Alle fasen heb ik bij hun doorlopen: van zwangerschap tot herstel na de geboorte en vervolgens weer sterk en fit genoeg worden om te kunnen hardlopen (m'n favoriete sport). Alle trainingen werden persoonlijk afgestemd op m'n doelen, skills en energielevel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gezond, veilig en pijnvrij kon blijven sporten en tegelijkertijd ook kon genieten van de trainingen!

"You are just one workout away from a happy mood" Vraag hieronder je gratis intake aan!