Be Happy, Be Healthy, Be Active.

De beste weg naar een snel herstel

Core Restore Cursus 4 weken

Ben je (recent) bevallen en wil je het sporten weer oppakken? Dan adviseren we om met de Core Restore Cursus te beginnen. Wanneer je te snel, of met de verkeerde techniek of trainingsmethode gaat sporten, dan kan dit leiden tot allerlei pijnlijke klachten. Zowel op korte termijn als lange termijn.

De specialisten van She Strong helpen je graag het sporten weer op een verantwoorde manier op te pakken. Met de Core Restore Cursus zullen we focussen op het herstel van je buikspieren, bekkenbodem, houding en mobiliteit. De Core Restore Cursus is de beste weg naar een snel herstel!

Core Restore Cursus: wie wat waar?

De cursus is geschikt voor alle mama’s die 5 of 6 weken geleden zijn bevallen of die al een tijdje geleden zijn bevallen maar nog niet hebben gesport sinds de bevalling. Bij onze Core Restore Cursus staat het leggen van een sterk fundament centraal zodat jij vol vertrouwen weer kunt beginnen met sporten. We beginnen de sessies met een diastasecheck, buikspieronderzoek en houdingsanalyse. Op deze manier krijgen we een goed beeld van je lichaam. Vervolgens richten we ons op het trainen van je buikspieren, het versterken van je bekkenbodem en het verbeteren van je mobiliteit.

Tijdens de cursus geven we je de juiste tools en handvaten zodat je leert hoe je op een verantwoorde manier het sporten weer op kunt pakken en wat belangrijk is tijdens het herstelproces. Ook vertellen we je op welke alarmbellen (symptomen) je moet letten en wat veel voorkomende klachten zijn.

De Core Restore Cursus vindt vanaf 2 Januari iedere dinsdag plaats tussen 10.15 – 11.30 uur in de studio van She Strong aan de Conradkade 61 in Den Haag. 

Er kunnen minimaal 3 en maximaal 6 vrouwen meedoen aan de groepslessen. De kosten voor de 4-weekse cursus bedragen € 125,-.

Voordelen van Core Restore Cursus

 • De eerste stap naar een snel en goed herstel
 • Begin weer verantwoord met sporten
 • Versterken van je buikspieren en bekkenbodem
 • Zorgt voor een sneller bindweefsel herstel
 • We trainen gezellig in een groepje
 • Verbetert je postuur en mobiliteit
 • Baby's mogen mee

Meld je hier aan 🙂

Vul hieronder het formulier in voor de Core Restore Cursus en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Fitte mama Rosa

  “Door de trainingen kon ik gezond, veilig en pijnvrij sporten”

  Ik begon te trainen bij She Strong toen ik 15 weken zwanger was. Alle fasen heb ik bij hun doorlopen: van zwangerschap tot herstel na de geboorte en vervolgens weer sterk en fit genoeg worden om te kunnen hardlopen (m'n favoriete sport). Alle trainingen werden persoonlijk afgestemd op m'n doelen, skills en energielevel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gezond, veilig en pijnvrij kon blijven sporten en tegelijkertijd ook kon genieten van de trainingen!

  Welke Pre & Postnatal Training past bij jou?

  Iedereen bij She Strong is toegewijd om je sterk, krachtig en zelfverzekerd te laten voelen tijdens je zwangerschap en postpartum periode. Of je nu voor de eerste keer moeder wordt of meerdere kinderen hebt, onze pre- en postnatale personal training en groepstrainingen zijn ontwikkeld om je tijdens iedere fase de perfecte ondersteuning te geven. Bekijk hieronder wat het beste bij jou past 🙂

  Personal Training

  Één-op-één training met extra persoonlijke aandacht. Voor zowel tijdens de zwangerschap als 't herstel.

  PowerMama Groepstraining (zwanger + bevallen)

  Groepstraining voor mama's (to be) die fit willen worden of blijven. Leuk, gezellig en effectief.

  Core Restore Cursus

  Net bevallen en wil je het sporten weer oppakken? Pak 't verantwoord aan. Dit is jouw eerste stap naar een goed herstel.