Be Happy, Be Healthy, Be Active.

ALLE AANDACHT VOOR JULLIE TWEETJES

Pre & Postnatal Personal Training

Zwanger zijn is één van de meest magische ervaringen die een vrouw kan meemaken. En tegelijkertijd is het ook de periode in je leven waar de juiste hulp en ondersteuning het allerbelangrijkst zijn. Vrouwen die tijdens de zwangerschap op de juiste manier trainen, voelen zich fitter, energieker en gelukkiger!

Wil jij dat ook? Bij She Strong zijn jij en je kleintje in goede handen. Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in zwangerschapstrainingen zodat we jouw in iedere fase van de zwangerschap veilig en effectief kunnen ondersteunen.

De aandacht die jij en je kleintje verdienen

Bij Pre & Postnatal personal training draait alles om jou. Elke training wordt op maat gemaakt zodat het aansluit bij je eigen fitnessniveau, conditie en achtergrond. Ons doel tijdens de trainingen is om kracht en fitheid op te bouwen (en te behouden) om je zo voor te bereiden op de belangrijkste ‘workout’ van je leven!

We gaan op een vriendelijke en ontspannen manier werken aan je mobiliteit, core, en bekkenbodem maar we zullen ons ook focussen op kracht en ontspanning. Veel vrouwen zijn onzeker over wat ze wel en niet kunnen doen als het gaat om trainen tijdens de zwangerschap. Wij zullen je het vertrouwen geven om actief te blijven gedurende deze periode, want blijven bewegen tijdens de zwangerschap heeft enorm veel voordelen. Kijk hieronder maar.

Voordelen van pre- & postnatal personal training

 • Behouden of verbeteren van je fitheid
 • Verlichten van veelvoorkomende zwangerschapsklachten
 • Goede voorbereiding op je bevalling
 • Sneller herstel na de bevalling (postpartum herstel)
 • Voorkomt overmatige gewichtstoename
 • Meer energie en beter humeur tijdens de zwangerschap

Meld je hier aan 🙂

Vul hieronder het formulier voor de Pre & Postnatale Personal Training. Liever samen met een vriendin trainen? Dat kan ook, we bieden duo sessies aan!

  Fitte mama Rosa

  “Door de trainingen kon ik gezond, veilig en pijnvrij sporten”

  Ik begon te trainen bij She Strong toen ik 15 weken zwanger was. Alle fasen heb ik bij hun doorlopen: van zwangerschap tot herstel na de geboorte en vervolgens weer sterk en fit genoeg worden om te kunnen hardlopen (m'n favoriete sport). Alle trainingen werden persoonlijk afgestemd op m'n doelen, skills en energielevel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gezond, veilig en pijnvrij kon blijven sporten en tegelijkertijd ook kon genieten van de trainingen!

  Welke Pre & Postnatal Training past bij jou?

  Iedereen bij She Strong is toegewijd om je sterk, krachtig en zelfverzekerd te laten voelen tijdens je zwangerschap en postpartum periode. Of je nu voor de eerste keer moeder wordt of meerdere kinderen hebt, onze pre- en postnatale personal training en groepstrainingen zijn ontwikkeld om je tijdens iedere fase de perfecte ondersteuning te geven. Bekijk hieronder wat het beste bij jou past 🙂

  Personal Training

  Één-op-één training met extra persoonlijke aandacht. Voor zowel tijdens de zwangerschap als 't herstel.

  PowerMama Groepstraining (zwanger + bevallen)

  Groepstraining voor mama's (to be) die fit willen worden of blijven. Leuk, gezellig en effectief.

  Core Restore Cursus

  Net bevallen en wil je het sporten weer oppakken? Pak 't verantwoord aan. Dit is jouw eerste stap naar een goed herstel.